КЪЩА ЗА ГОСТИ

Къща за гости - ДАРА-ЦАРЕВО ви очаква

Къща за гости „Дара” се намира на брега на морето в гр.Царево. На 50 метра от морския бряг и на 100м от центъра на града.,с уюта и удобството на съвременен семеен хотел..Чистота, уют, комфорт, тишина и спокойствие.
Къщата разполага с 2 апартамента, 4 стаи, 2 кухни, Всяка стая е с кабелна ТV, хладилник, климатик, самостоятелен санитарен възел, безжичен интернет и НАЙ-ВАЖНОТО - ТЕРАСИ С ИЗГЛЕД КЪМ МОРЕТО.Всеки апартамента или стая има собствено уникално име/общо 6 двойни и 3 тройни стаи с възможност за допълнителни легла/. Сутеренът е за общо ползване, състои се от многофункционална зала с камина, кухненски бокс, баня и  помещения за фитнес, масаж и релакс. Къщата има голям двор от 700 кв.м. с два къта за градинско парти с барбекю, детски кът за игра и забавление на деца от 1 до 12г. възраст.
На нашите гости предлагаме възможност за организиран туризъм и колоездене по черноморския бряг на юг и север от Царево и екопътеки в Странджа планина.

Посещение на малко известни живописни плажове на юг от Царево, около  к-г”Делфин”, устието на р.Велека, с. Резово.
Пикник на незабравимата местност „Скокът” с естествени, екологично чисти храни и напитки. Организиране подводна гимнастика и спа- процедури /всеки ден – за желаещите/.
Посещение на най-автентичното странджанско селище с.Българи, където и днес нестинарството е религиозно-духовен обреден танц.
В двора на къщата независимо е разположено масивно бунгало ,,КАМИНАТА'' с камина и полуоткрита трапезария. То е удобно за семейство с 1 или 2 деца.

http://www.facebook.com/profile.php?id=100001783542958

 
 
 
 
 
http://www.photozonegroup.com
 
Адрес: гр.Царево 8260, обл.Бургас  ул.Екзарх Йосиф 1        Тел.: +359 (0) 590 54492 – гр.Царево          GSM: +359 (0) 888 771617          e-mail: daratsarevo@abv.bg           www.daratsarevo.com